October 25, 2014

#AwakKatMana

assalamualaikum dan selamat petang,

setelah sekian lama menyepi didalam dunia blog ini. kini miey kembali.. haha.. walaupun xde org yang cri iya dok..:)

2day, miey nk cter abt lagu y dah jd viral skg kt sosial media iaitu lagu #AwakKatMana nyanyian Taufik Batisah yang merupakan penyanyi dari Singapore. klu korg rjin, blh search kt youtube bnyk vlogger bt parody lagu ni. lawak giler... miey xdan nk upload kt sni.. huhu



miey suka dgr lgu ni coz lgu ni agak simple n xlma.. hope uolls pn enjoy with this song.

#AwakKatMana

Awak kat mana, awak awak kat mana (yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana (yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana (yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)

Awak kat mana, awak awak kat mana
Asyik awak kat mana macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu ditanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluat ku dibuatnya

You nak pergi mana? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit sikit dia mesti tanya di mana


Awak kat mana, awak awak kat mana (yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana (yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana (yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)

Awak kat mana, awak awak kat mana
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau budak budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada

Tak kira di mana pun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya

Awak dah kat mana, awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (kau dengar ni)

Lain kali cuba berdikari
Beerti tak perlu call aku lagi

Cobalah kau fikir sendiri
Jangan sikit sikit pulak engkau tanya di mana
Awak kat mana, awak awak kat mana (yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana (yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)
Awak kat mana, awak awak kat mana (yeaa)
Awak kat mana, awak awak kat mana (ditanya tanya lagi)

Assalamualaikum
......

#AwakKatMana
Post a Comment