January 11, 2014

UG seluruh Malaysia.....♥ ♥ ♥ ♥

assalamualaikum dan selamat sejahtera.....

mesti korg pelik kn, ap bnda la ngan tjuk miey ni kn...
enth spa UG tu dah tu seluruh Malaysia plak kn....

hari ni miey nk cter...
UG ni sbnrnya nma group miey msa stdy dip...
kmi sahabat 9 orang... heheh
semua kmi kongsi bersama...

tamat jak pgajian kami...
smua bwa haluan msing2..
dan sbb tu la skg smua ahli UG ada d seluruh Malaysia..
xda la seluruh sgat, klu seluruh kena 14 orang la kn, sbb Malaysia ada 14 negeri... ehhehe....


first of all.... y ad tnda ♥ tu adlh di mn ahli UG berada....




jom knal2 ngan ahli UG, mn la tau klu korg jmpa kt mn2.... hihihi.... smua cun2 tau...^^


ini nmanya BUNGA RIA.... orangnya secantik bunga kan.... ni bkn gurau tau... nma dia btul2 Flower ria, nma yang unik seunik orangnya... bunga ni org yg pling rajin kn umah kta org. dia lah selaku mak dan kak long UG... skg bunga ada kat SABAH tgh keja... bunga juga jga sabah tuk kmi yang jauh dr sabah skg ni.... 


ni pula nmanya SELY.... ayu kn orangnya... sely skg tgh stdy kt UPSI. jd xlma lgi jd CIKGU SELY la nmpknya... hehee... sely ni orangnya kecik2 cili padi gitu... heheh.... tp jgn bt dia gabra atau panic tau sbb blh bjangkit nervous nya... hihihi.... 


AZWADA nma diberi. ini pula selaku ustazah UG. ustazah y rock n roll... hehe... wada skg tgh stdy kt UMS Kampus Antarabangsa Labuan. wada ad kat pulau Labuan skg ni. xda la jauh mn dri sabah kn, tp rindu kmpung halaman ttp dirsa wlaupun rmai org ckp xjauh sabah ngan labuan tu... hiihih.... wada ni ceria orang bila dah kenal, tp klu x knl mmg diam dan baik ya amat.... hehehe...


ini adalah alizah, tp klu dh knl pggl NOEY je... dlu msa bru knl pgl liza kot... heheh... noey skg tgh stdy kt UKM. skg dh jd org key el... hihiih... noey ni cool je, x prnh nmpk noey mrh... n y pnting d snyum jak... noey la org y pling pndai smpan duit... n sllu gaduh ngan sely... gaduh2 mnja gitu... ihihi....^^



kecik molek je kn. ini nmanya Aisyah..... klu korg nk tau more tntg sya ni blh la g blog dia Aisyah Qaisyiah. sya skg tntg stdy kat UNIMAS. jiran sabah je, kt sarawak. skg pn sya dh reti ckp sarawak... hihi... ad peningkatan mn tau blh dpt org sna kn... ehhee... 


im in blue... hihihihi.... nama diberi HAZADIANA. diana skg pn tgh stdy kt UTHM, nun jauh di selatan sna... hihihi... diana ni jga adlh tmpat UG tnya tntg fashions, sbb dia terlalu up to date tntg fashion ni, klu UG lain mmg x la, tp skg dh ad peningkatan dah... dh reti gaya skit2 hihiihi.... n u'll blh usha2 blog cik diana ni...Ceritera Hati Putih


yg ini pula nadia. tp UG pggil dia NAD je... nice n simple... ehhehe... nad ni skg ada kt UUM. orangnya pndiam je. tp klu dh rpat mmg mcm2 cternya... hihihi... nice share story dgn dia... nad juga org y relax je klu ad pape pn... xtau la mcm mn dia handle... hehehe....


 ini pula adik bongsu UG, nmanya SHAFINAS MINCHUN. cntk kn nma dia, nma ni dh sinonim dgn dia sbut nma shafinas je msti org akn trus smbung ngan MINCHUN... hehe... ap mkna minchun tu biar la tuan badannya je y tahu erk... hihhih... finas ni adeq UG tp kekadang dia lgi mtang dri miey.... so, jgn tgk adeq2 x mtang tau... finas juga skg stdy kt UUM sma ngan nad... adeq UG ni pn ad blog tau Minchun nma blog nya....^^


ini lah ahli UG, y skg ad di merata tmpt dgn tujuan msing2. ad y keja dan ad juga y stdy... smoga UG dpt bkumpul lgi suatu msa nnt.... xtau msa tu akn tiba atau x kn... huhuhu... doakan lah smoga msa tu tiba ye u'll...<3 kali terakhir  UG kumpul adlh wktu konvo dip, y jauh smua dtg, tp wktu tu singkat sgt jd hnya dpt kuar mkan together jak... heehe.... ap pn, moments dgn UG adlh kenagan yang terindah....^^ 
gonna miss u all....

JOM LAYAN PIC UG.....


depan rumah UG

 taman perumahan UG

beratur sbb nk cover panas, hihihi....



kenal x spa tu... hihihi...

ni bodek dri blog shafinas minchun... hehee...

UG dgn cmara xdpt dipisahkn...hihi

secara rasminya UG...

UG dress kuliah...

UG outing...sebelum raptai konvo...

pantang nmpk camra...^^

lunch time... isi perut dlu...

putih itu suci... hihi


sekian dari UG Gurlz.......♥ ♥ ♥



TQ sbb luangkn msa tuk bca coretan miey ini....^^ have a nice day....:D













Post a Comment